Foto: Publicitātes foto
Klajā nācis „Mando Diao” dziesmas „Mean Street” no grupas jaunākā albuma „Give Me Fire” videoklips. Ceturtdien tas tika prezentēts internetā, bet piektdien notiek klipa pirmizrāde telekanālā „MTV”.

Mando Diao 'Mean Street'

Pēc nedēļas festivālā „TELE2 Baltic Beach Party” Baltijā pirmo reizi uzstāsies grupa „Mando Diao”, kas šogad hedlaineru statusā spēlē arī lielākajos Eiropas festivālos. Uzrunāti pirms festivāla, „Mando Diao” sniedza atbildes uz dažiem jautājumiem:

Šī būs “Mando Diao” pirmā uzstāšanās kādā no Baltijas valstīm. Vai jūs esat priecīgi un jūtaties labi, ikreiz, kad dodaties uz kādu līdz šim neredzētu vietu? Vai, varbūt, tas tomēr saistās ar raizēm par nezināmo?

Mums vienmēr ir prieks spēlēt jaunās vietās. Labākais veids, kā iegūt aizvien jaunus fanus ir spēlēt „dzīvajā” liela cilvēku pūļa priekšā. Ja vēl zinām, ka cilvēki, kas skatās, redz mūs pirmo reizi, tas dod papildus enerģiju un iedvesmu. Nekad neuztraucamies, ja jāspēlē kādā valstī, kur līdz tam vēl neesam bijuši.

Vai debijas reizei Baltijā plānojat ko īpašu?

Katrs koncerts mums ir īpašs. Tāds būs arī šis. Tas būs sprādziens, spēlēsim daudz labu dziesmu un cilvēki noteikti dejos, par to esmu pārliecināts.

Kāda ir galvenā doma, kad kāpjat uz skatuves, lai spēlētu? Ko varam sagaidīt “Tele2 Baltic Beach Party”?

Vienmēr ceram, ka pūlis “eksplodēs”, ka mums izdosies aizraut cilvēkus ar savu šovu. Vēl varu solīt, ka tad, kad spēlēsim, nebūs lietus. Tas nekad nelīst, kad spēlējam, vienalga kur, vienalga kad.


Šogad 24. un 25. jūlijā festivāls "Tele2 Baltic Beach Party” jūras krastā Liepājā notiks jau 9.reizi. Biļetes uz festivālu var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā.

Festivāla programmu atradīsiet "Tele2 Baltic Beach Party" mājas lapā un šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!