Portāls "Delfi" sadarbībā ar Latvijas Arhitektu savienību (LAS) aicina piedalīties balsojumā, nosakot Latvijas arhitektūras 2009.gada skates labāko darbu, kura autori 21.maijā Arhitektu namā skates izstādes atklāšanas laikā saņems publikas simpātiju balvu.

LAS jau 15. reizi organizē labāko Latvijas arhitektūras darbu skati. Pasākums kļuvis par gada centrālo notikumu un atskaites punktu arhitektu un būvnieku radošajā sadarbībā.

Labāko darbu izstāde notiks no 21.maija līdz 18. jūnijam Arhitektu savienības mītnes vietā – Arhitektu namā, Torņa ielā 11. Gada balvas pasniegšanas ceremonija paredzēta 21.maijā 17:00. Darbu vērtēšanas komisijā tiek aicināti profesionāļi no ārvalstīm – Lietuvas, Igaunijas, Austrijas un Holandes vadošie arhitekti.

No 49 iesniegtajiem darbiem uz otro kārtu izvirzīti 24 darbi (četri projekti un 20 realizēti objekti - šos darbus piedāvājam balsojumā), no kuriem starptautiskā žūrija izvēlēsies Gada balvas – bronzas ananāsa laureātu un četru labāko darbu autorus, kuriem tiks bronzas ananāsa šķēle. Savukārt "Delfi" lasītāji balsojumā noteiks publikas simpātiju balvas ieguvēju.

Balsojums portālā "Delfi" norisinās no 20.aprīļa līdz 19.maijam (ieskaitot). Balsojumā no viena datora 24 stundu laikā var nobalsot vienu reizi tikai par vienu no pretendentiem. Portāls "Delfi" patur tiesības pēc balsojuma noslēgšanās pārbaudīt rezultātus, dzēšot negodīgi veiktus balsojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!