Foto: DELFI
Portāls "Delfi" piedāvā noklausīties dziesminieka Goran Gora sacerēto dziesmu "Vēl vienu reizi" Latvijas Televīzijas seriālam "Būt mīlētai".

Goran Gora 'Vēl vienu reizi'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/GoranGora_VelVienuReiz.mp3.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Mūziķis atzīst, ka radīt mūziku šādam projektam viņam bijis liels izaicinājums, turklāt šī dziesma ir pirmā, ko viņš izpilda latviešu valodā! Līdz šim mūziķis savas dziesmas radījis angļu valodā un ar tām daudz uzstājies arī ārpus Latvijas.

"Jutos patīkami pārsteigts, kad man piezvanīja režisors Māris Martinsons. Es ļoti cienu viņa daiļradi, tāpēc mūsu sadarbību seriālā uztveru kā lielisku, interesantu un nozīmīgu pieredzi," saka Goran Gora.

Seriāla centrā ir daktere Ieva, kuras dzīvē pašlaik notiek būtisks pagrieziens: ir uzsākta privātprakse, atklāta sava klīnika, bet paralēli tam jāsaprot pusaugu meitas un jātiek galā ar savu jūtu dzīvi. Ieva ir daktere, bet vispirms jau sieviete, tāpēc būt mīlētai- vai tas ir par daudz prasīts?

Ceturtdien, 16. sērijā seriālā ienāks Kristīne Nevarauska jaunās māmiņas Vilmas lomā. Šis ir Kristīnes otrais projekts, kurā viņa sadarbojas ar Māri Martinsonu. Iepriekš viņa filmējusies režisora pilnmetrāžas filmā "Amaya".

No ceturtdienas "Būt mīlētai" radošā komanda atver seriāla diskusiju forumu LTV1 mājas lapā, tāpēc skatītāji tiek laipni aicināti gan vairāk uzzināt par pašu seriālu, gan aktīvi apspriest seriāla sižeta virzību.

Seriāls "Būt mīlētai" LTV1 ēterā skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20:00 ar atkārtojumu darbdienu rītos plkst.9:25.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!