"Jāņa Rozes apgāds" uz Ziemassvētkiem sarūpējis iecienītā brazīliešu rakstnieka Paulu Koelju publicistikas un atziņu krājumu "Kā aizplūstoša upe". No portugāļu valodas tulkojis Edvīns Raups.
Pasaulē pazīstamais un miljoniem lasītāju mīlētais rakstnieks Paulu Koelju jaunajā publicistikas un atziņu krājumā "Kā aizplūstoša upe" apkopojis savas pārdomas un vērojumus par dažādiem dzīves notikumiem, sastaptajiem cilvēkiem, neparastiem ceļojumiem, kā arī aktuāliem notikumiem pasaulē. Rakstnieka atmiņu mirkļi un dzīves vērojumi iepriekš publicēti dažādos preses izdevumos laika posmā no 1998. līdz 2005. gadam, tomēr latviešu lasītājam pieejami pirmo reizi.

Brīžiem ar svaigu humoru, citviet pavisam nopietni un smeldzīgi, Paulu Koelju atkal runā par būtisko: dzīvi, nāvi, likteni, sapņiem, mīlestību, izvēli...

"Šīs grāmatas lappuses vēsta par mirkļiem, ko esmu izdzīvojis, stāstiem, kas man uzticēti, pārdomām, kam esmu ļāvies dāžādos dzīves posmos, ceļojot pa sava mūža upi. Manās grāmatās autors ir cilvēciska būtne, kas meklē dzīves jēgu un atbildes uz mūžīgiem jautājumiem..." - tā Paulu Koelju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!