Apgādā "Zvaigzne ABC" laista klajā Stefainjas Meieres romāna "Krēsla" otrā daļa "Jauns Mēness". Grāmatas tirdzniecība tiks uzsākta visās "Zvaigznes" grāmatnīcās 24. februārī 20:00.
Stefanijas Meieres romāns "Krēsla" Latvijā iznāca 2008. gada nogalē un jau uzreiz ieguva līderpozīciju visvairāk pirkto grāmatu vidū. "Krēsla" saglabāja pirktākās grāmatas statusu vairākus mēnešus un joprojām atrodas starp pieprasītākajiem daiļliteratūras darbiem. "Krēslas" sērijas otrā grāmata "Jauns mēness" ir pirmais romāns apgāda vēsturē, kura izdošanu cilvēki ir tik neatlaidīgi pieprasījuši. Lasītāji gan zvanīja, gan sūtīja simtiem e-pasta vēstuļu, tādēļ tika pieņemts lēmums romānu "Jauns mēness" izdot sešus mēnešus pirms sākotnēji plānotā laika. Romāns "Krēsla" ir veicinājis lasīšanu jaunatnes vidū, jo kā atzīst paši lasītāji, šis romāns ir atklājis viņiem grāmatu lasīšanas burvību.

"Jauns mēness" ir "Krēslas sērijas" otrā grāmata, kas visā pasaulē pārdots miljonos eksemplāru, tā atgriežas "Krēslas" - Bellas un Edvarda - pasaulē. "Jauns mēness" ļauj tālāk izdzīvot abu jauniešu neparasto mīlestību, būt par lieciniekiem tam, cik spēcīgas un visaptverošas var būt alkas pēc mīļotā cilvēka tuvuma. Grāmata ir par to, pēc kā mēs visi līdz sāpēm ilgojamies, bet ne visi iegūstam un protam nosargāt. Romānā "Jauns mēness" autore Stefanija Meiere atklāj, cik viegli ir zaudēt mīlestību un cik grūti reizēm to atgūt.

Stefanija Meiere (1973) ir ieguvusi bakalaura grādu angļu literatūrā un dzīvo Fīniksā, Arizonas štatā kopā ar vīru un trim dēliem. Viņas otro darbu "Jauns mēness" iemīlējuši visdažādākā vecuma lasītāji visā pasaulē, romāns ir tulkots gandrīz četrdesmit valodās un pārdots miljoniem eksemplāru lielā tirāžā.

Tikai 24. februārī no plkst. 20.00 līdz 22.00 visās "Zvaigznes" grāmatnīcās atnākot ar tulpi, varēs iegūt 10% atlaidi grāmatai "Jauns mēness". Atlaide attiecas tikai uz vienu grāmatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!