Foto: Jumava.lv
Izdevniecība "Jumava" laidusi klajā Kena Vilbera "Visaptverošo teoriju". Šī ir trešā grāmata grāmatu sērijā, kurā jau ir izdotas "Šri Mahariši mācība viņa paša izklāstā" un "Hologrāfiskais visums".

Vai vispār jelkad būs iespējams izstrādāt īstenu "Visaptverošo teoriju", kas patiesi izskaidrotu gan nedzīvās matērijas pasauli, ko pēta fizika, gan emocionālo, intelektuālo un garīgo sfēru? Šajā grāmatā viens no visvairāk lasītajiem un ietekmīgākajiem mūsdienu Amerikas filozofiem Kens Vilbers uzsāk tieši tādu mēģinājumu, kodolīgi iepazīstinot ar savu integrālo koncepciju ― kas ir holistiskas pieejas meklējumi, kuri, aicina mūs būt kaut nedaudz viengabalainākiem, kaut nedaudz mazāk sadrumstalotiem mūsu darbā, mūsu dzīvē un mūsu liktenī.

Grāmatā uzzināsiet, kāpēc modernajā sabiedrībā neizzūd reliģijas, kari un cilvēka iekšējam stāvoklim un pieredzei var būt izšķiroša nozīme, gan slimību cēlonī, gan to ārstēšanā.

Grāmatu "Visaptverošā teorija" izdošanai ieteikuši akadēmiķis Dr. habil. matemātikā Andris Buiķis un latviešu luteriskās draudzes mācītājs Juris Rubenis.

"Mēģinājums būvēt visaptverošo teoriju ne tikai eksaktajām zinātnēm, bet arī gara pasaulei. Grāmata lasīšanai, studēšanai, pārdomām un atkal lasīšanai. Kā muzikāls darbs ērģelēm, ko uzkomponējis Kens Vilbers kopā ar desmitiem citu domātāju," - tā Andris Buiķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!