Foto: DELFI Aculiecinieks
Līgonaktī "Rūdolfa Jāņos Cinevillā" svētku kulminācija būs unikāla uguns krāvumu parka iedegšana, ko veido Latvijā pieredzējušākais pirotehniķis Ilmārs Āboliņš ar savu komandu.

"Veidosim dažāda izmēra un dažāda veida ugunskurus, kurus saucam par uguns krāvumiem, jo tie nebūs tradicionālā ugunskura formā. Dienā tie būs interesanti apskates objekti, bet naktī pārvērtīsies par skaisti un vareni degošiem ugunskuriem," stāsta Āboliņš.

Uguns krāvumu parka ugunskuri būs no pusotra līdz sešiem metriem augsti, labi pamanāmi no visas "Cinevillas" teritorijas. Uguns krāvumu parks būs apskatāms jau no 14:00, bet visā savā varenībā un krāšņumā tas iedegsies vakarā – ar īpašu uguns deju un grupas "Dzelzs Vilks" uguns dziesmu.

Jau ziņots, ka "Cinevillas" kino pilsētiņa līgotājus gaidīs jau 23.jūnijā no 12:00, līgotāju ērtībām uz "Rūdolfa Jāņiem Cinevillā" kursēs "Pasažieru vilciens" papildreiss, kas no Rīgas uz Tukumu dosies 14:44, galapunktā līgotājus gaidīs autobuss.

Taču tiem, kas uz svinībām nolēmuši braukt ar savu mašīnu, pasākuma organizātori iesaka izvēlēties braukt pa Ventspils šoseju. Remontdarbu dēļ uz Liepājas šosejas ir vairāki luksofori un braukšanas kustība ir krietni palēnināta.

Iebraukšana pasākuma teritorijā būs no Rīgas un no Ventspils puses. Par stāvvietu būs jāmaksā 1.50 lati.

Pasākuma biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, biļetes cena šobrīd ir pieci lati, vēlāk cena tiks paaugstināta. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja pasākumā ir bez maksas.

Līgo pasākumu programma 2011

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!