Foto: F64
Saldus Kalnsētas parka estrādē 23. jūnijā plkst. 20.00 norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts "No nakts uz rītu", kurā ar visiem zināmām un iemīļotām dziesmām priecēs vairāk kā piecpadsmit populāri Latvijas dziedātāji un aktieri, portālu "Delfi" informē organizatori.

Koncertā uzstāsies Harijs Spanovskis, Jānis Paukštello, Nikolajs Puzikovs, Evija Sloka, Kaža, Roberts Pētersons, Jolanda Suvorova, Karīna Tatarinova, Jenny May, Normunds Pauniņš, māsas Legzdiņas, grupa "Dzeguzīte", Dita Lūriņa, Mārtiņš Egliens, Aigariņš un "Opus Pro".

Koncerta pirmajā daļā mākslinieki izpildīs savas mīļākās dziesmas un hītus, savukārt koncerta otrajā daļā visiem būs iespēja dziedāt tautasdziesmas, ziņģes, kino un estrādes dziesmas, kuras pateicoties apvienotajiem mūziķu sastāviem, iegūs jaunu skanējumu, tā būs varena sadziedāšanās ar kori, solistiem un publiku Inta Teterovska vadībā.

Pēc koncerta plkst. 23.00 sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe, kas tradicionāli ilgs līdz rīta gaismai.

Koncerta dienā Kalnsētas parka estrādē līgotāji tiks gaidīt no plkst. 19.00, lai varētu ieņemt labākās vietas. Plašā izvēlē būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, protams Jāņu sieru un Latvijas labāko alus darītavu alu.

Pirmās 1000 biļetes uz pasākumu nopērkamas par 3 latiem, vēlāk 4 lati, pasākuma dienā 5 lati.

Biļetes iespējams iegādāties Saldus Kultūras centrā un "Biļešu paradīzes" kasēs.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam kā arī Jāņiem un Līgām ieeja bezmaksas, uzrādos personas apliecinošu dokumentu.

Līgo pasākumu programma 2011

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!