Foto: Publicitātes foto
Telekompānijas TV3 seriāla "UgunsGrēks" cienītāji un fani varēs izmantot iespēju klātienē satikt iemīļotos varoņus gada īsākajā naktī 23.jūnijā Limbažos un dejot, dziedāt un līksmot kopā līdz pat rīta gaismiņai, portālam "Delfi" pavēstīja TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Limbažos koncertā "UgunsGrēks līgo Limbažos" tiksies Leons, Elizabete, Deniss, Rita, Vadims ar Silviju, Donāts, Zenta, Mirdza, Jagudins, Maksis un Fēlikss ar Serafimu.

Dziesmas skanēs pašu aktieru, Limbažu novada domes izpilddirektora Agra Blummera izpildīju-mā un citu mākslinieku kā Marta Kristiana Kalniņa, vīru kora "Ziedonis", sievu kora "Kalme", jauktā kora "Doma", apvienības "Kantoris 04" un "Roja" balsīs. Dančus griezīs tautas deju ansambļi "Sakta", "Katvari", "Jampadracis" un arī klātesošie koncerta viesi.

"Svētki ar dziesmām un dejām koncertā ilgs rīt pat rīta gaismiņai. Tautas ticējums vēsta, ka nakts pelde esot tikpat būtiska svētku sastāvdaļa kā līgošana, tādēļ tie, kam vēl būs luste, pēc koncerta un ballēšanās būs aicināti doties peldē uz turpat esošo Lielezeru.

Tomēr, ja Jāņu svinības paredzētas citviet un netiksiet līdz Limbažiem, nebēdājiet ne nieka, jo 24.jūnija vakarā pulksten 20.40 varēs sekot koncertam "UgunsGrēks līgo Limbažos" televīzijā," norāda Zandersone.

Līgo pasākumu programma 2011

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!