Foto: F64
Valmieras estrādē 23.jūnijā no plkst 19.00 līdz rīta gaismai notiks lielais Līgo vakara un Jāņu nakts sarīkojums, kurā Jāņu bērniem būs iespēja izdziedāties, izdancoties un izsmieties, portālu "Delfi" informē pasākuma organizatori "Jauno zvaigžņu teātris".

Lielo tautas sadziedāšanos ar Valmieras koriem un skatītājiem vadīs Valmieras koru virsdiriģents Jānis Petrovskis. Par dziedātāju muzikālo atbalstu rūpēsies komponistsUldis Marhilēvičs. Valmieras korus pārstāvēs diriģentes Irēnas Zelčas vadītais apvienotais Līgo koris. 

Sadziedāšanā piedalīsies pazīstami Valmieras novada cilvēki ar pašu izvēlētu dziesmu, dziedātāji Nikolajs Puzikovs, Andris Baltacis, dziedošais aktieris Varis Vētra unLaila Ilze Purmaliete.

Līgo dziesmas atcerēties palīdzēs tradīciju kopa "Griezes".

Par skatītāju smiekliem rūpēsies komiķi Jānis Jarāns un Dainis Porgants, kuri šogad kopā ar Uldi Marhilēviču svin 25 gadu darba jubileju un ir izveidojuši kopīgu muzikāli izklaidējošu programmu "Imanta, Babīte… 25". Programmā skatītājiem tiks piedāvāti visu laiku labākie joki, kuri nav zaudējuši savu aktualitāti arī pēc 25 gadiem. 

Jāņu koncertā piedalīsies grupa "Baltie Lāči", kuri būs sagatavojuši arī jaunas dziesmas no grupas ''Čikāgas Piecīši" repertuāra. "Baltie Lāči" būs atbildīgi arī par Jāņu nakts balles programmu.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs.

Līgo pasākumu programma 2011.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!