Grupas "Metallica" koncertu, kas 17. aprīlī uz zāles vidū novietotas skatuves norisināsies "Arēnā Rīga", iesildīs smagā metāla grupa no Francijas – "Gojira", portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

"Gojira" pamatsastāvs nav mainījies kopš dibināšanas 1996. gadā un tajā spēlē ģitārists un vokālists Džo Diplantjē (Joe Duplantier), viņa brālis, bundzinieks Mario Diplantjē (Mario Duplantier), ģitārists Kristiāns Andreu (Christian Andreu) un basģitārists Žans – Mišels Labadie (Jean-Michel Labadie).

Grupas kontā ir četri studijas albumi ("Terra Incognita", "The Link", "From Mars to Sirius", "The Way of All Flesh"), viens "live" albums, kā arī DVD ieraksts. "Gojira" tiek dēvēta par vienu no ekstrēmākajām franču grupām un tās rokraksts īpaši spilgti izpaužas dziesmu tekstos, kas veltīti vides problēmām.

Grupas vokālists Džo Diplantjē 2008. gadā iesaistījās arī ietekmīgās grupas "Sepultura" dibinātāju, brāļu Maksa un Igora Kavaleru projektā "Cavalera Conspiracy". Džo dzirdams grupas albumā "Inflikted".

Šis gads grupai sācies īpaši veiksmīgi – "Gojira" uzstājas kā "Metallica" turnejas koncertu iesildītāji, kā arī apstiprinājusi dalību "Wacken Open Air" festivālā Vācijā, kas ik gadu pulcē vairāk nekā 70 000 apmeklētāju.

Atgādinām, ka viena no pieprasītākajām grupām pasaulē –"Metallica" sniegs koncertu "Arēnā Rīga" jau pēc nepilna mēneša, 17. aprīlī. "Metallica" uzstāsies uz 360 grādu skatuves, kas atradīsies zāles vidū, un skatītāji varēs skatīt grupas priekšnesumu no visām skatuves pusēm.

Biļetes uz grupas "Metallica" koncertu vēl ir nopērkamas interneta lapā www.ticketpro.lv un "Biļešu paradīzes" kasēs. Pārdošanā pieejamas sēdvietas par 40 latiem, stāvbiļetes ir izpārdotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!