Foto: DELFI
Norvēģu popgrupas "A-ha" koncerts "Arēnā Rīga" 1.novembrī pulcējis teju maksimāli iespējamo klausītāju skaitu - koncertu apmeklējuši aptuveni 10 tūkstoši cilvēku, informēja koncertaģentūras "Makroconcert Latvija" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Rutkovska.

Foto galerija

"Makroconcert" pārstāvji iepriekš informēja, ka kopumā uz "A-ha" atvadu koncertu Latvijā bija pieejamas 10 000 biļešu, cenā no 25 līdz 70 latiem.

Norvēģijas popgrupa "A-ha", kas pērn paziņoja, ka beidz savu gandrīz 30 gadu ilgušo muzikālo karjeru un noslēdz to ar grandiozu pasaules koncertturneju, pēdējos koncertus sniegs decemra sākumā Oslo.

Gandrīz 30 darbības gadu laikā "A-ha" ieguvuši miljoniem fanu visā pasaulē. Arī vairāki pasaulslaveni mūziķi atzinušies, ka labprāt klausās norvēģu trio daiļradi. Par savu iedvesmas avotu grupu "A-ha" atzinuši gan Robijs Viljamss, gan reperis Kanje Vests, gan grupas "Coldplay", "Pet Shop Boys" un "Oasis".

2002.gada septembrī "A-ha" jau uzstājās Rīgā, pulcējot tolaik rekordlielu skatītāju skaitu - koncertu Mežaparka estrādē noskatījās vairāk nekā 30 tūkstoši cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!