Ar koncertu Dzintaros piektdien, 13. augustā noslēgsies Intara Busuļa koncertturneja "AKTs", kuras ietvaros dziedātājs sniedza astoņus koncertus dažādās Latvijas pilsētās, portālu "Delfi" informē Busuļa menedžemnts.

Divās daļās būvētais koncerts tiek solīts nokrāsām piesātināts – atraktīvus muzikālos numurus papildina Intara un grupas dalībnieku savstarpējie joki, komentāri un dziesmu pieteikumi, neaizmirstot iesaistīt arī skatītājus.

Ieeja Dzintaru koncertzālē no plkst. 19:00, šajā laikā skanēs Intara paša izvēlēta dažādu izpildītāju mūzika. Busuļa iesildītāji ir grupa "Headline", kuru sastāvā uzstāsies arī pieredzes bagātie un Latvijā populārie mūziķi, grupas "Jumprava" dalībnieks Aigars Krēsla un grupas "The Hobos" dalībnieks Mārtiņš Burkevics. Plānots, ka grupa kāps uz skatuves plkst. 20:00. Intars Busulis savu uzstāšanos sāks plkst.20:30 un spēlēs aptuveni divarpus stundas. Kopā ar viņu uzstāsies grupa "Sweet Waterz" Kārļa Lāča vadībā, vokālais trio "Lady's Sweet", trio "Limonāde", tautas deju ansamblis "Uguntiņa".

"Jaunā dubultalbuma un koncerttūres nosaukums "AKTs" nav nejaušs - katrs Intara iznāciens ir kā atsevišķa, neatkarīga etīde – spilgts akts, kurā blīvos slāņos izkārtoti kopā ar Kārli Lāci rakstītā mūzika, dzejnieku radītie panti un ikreiz kāda īpaša sajūta, kas nāk no paša mūziķa. Brīvdabas gaisotne, sniedz īpašu enerģiju, ko mūziķi, pašiem pat neapzinoties, iemieso katrā koncerta numurā," raksta organizatori.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs vai internetā www.bilsesuserviss.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!