Foto: Publicitātes foto
Armēniju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2012. gadā, iespējams, pārstāvēs amerikāņu grupa "System of a Down", vēsta ārvalstu mediji, atsaucoties uz armēņu laikrakstu "Laiks".

Aģentūra "Interfakss" vēsta, ka atbildīgā iestāde - Armēnijas Sabiedrisko raidorganizāciju padome - plāno tuvākajā laikā paziņot, ka Armēnija nākamgad piedalīsies Eirovīzijas dziesmu konkursā.

"Atsaucoties uz saviem avotiem, armēņu avīze "Laiks" ziņo, ka, lai arī pagaidām neesot skaidrības, kurš pārstāvēs valsti dziesmu konkursā, kā reāli kandidāti tiek minēta amerikāņu grupa "System of a Down", kuras dalībniekiem ir armēņu saknes. Laikraksts tāpat precizē, ka patlaban tiekot sāktas sarunas ar grupu, taču, ja tiks nolemts, ka uz Baku jādodas mūziķim, kurš dzīvo Armēnijā, uz Eirovīzijas dziesmu konkursu, visticamāk, dosies dziedātājs Razmiks Amjans," vēsta aģentūra "Interfakss".

2011. gadā Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvarēja duets no Azerbaidžānas un dziesmu konkurss 2012. gadā notiks Baku. Uzreiz pēc konkursa rezultātu paziņošanas mediju telpā izplatījās baumas, ka Armēnija varētu atteikties no piedalīšanās Eirovīzijā 2012. gadā. Toreiz Armēnijas Sabiedrisko raidorganizāciju padome šīs baumas nekomentēja.

Grupa "System of a Down" tika izveidota 1995. gadā ASV. No 1998. līdz 2005. gadam apvienība laidusi klajā piecus studijas albumus, no kuriem visveiksmīgākais bijis albums "Toxicity", kas nāca klajā 2001. gadā.

2006. gada vasarā grupas dalībnieki pavēstīja par grupas darba pārtraukšanu, taču pērn grupa apvienojās un šogad sākusi koncrettūri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!