28.jūlijā jaunajā "Arēnā Rīga" uzstāsies leģendārais "soul" mūzikas dziedātājs, komponists un producents Džeimss Brauns.
Kā informē koncerta organizatori "Propeller Productions", Brauns jeb "The Godfather of Soul" ir autors 114 singliem, kas iekļuvuši ietekmīgā mūzikas žurnāla "Billboard" topos, turklāt 17 no šiem hitiem ieņēmuši pirmās pozīcijas.

Jau sen ierakstīdams savu vārdu "Rock & Roll Hall of Fame" un 1992.gadā saņemdams "Grammy Award" par mūža ieguldījumu, Brauns joprojām aktīvi koncertē. Viņa stils ir pārdzīvojis laika pārbaudi vairākās paaudzēs.

Brauns ir būtiski iespaidojis "soul" mūziku sešdesmitajos, "funk" mūziku septiņdesmitajos un "rap" mūziku astoņdesmitajos gados.

Kā "James Brown Revue" līderis viņš sviedros "sadedzināja" septiņas mārciņas no sava svara katrā koncertā. Viņa nevaldāmā virpuļošana, fantastiskās deju kustības un raksturīgā sirdstriekas imitēšana, krītot uz skatuves dēļiem, publiku aizrāva.

Biļešu tirdzniecība sāksies pirmdien, 27.martā, "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. Biļešu cena būs no 20 līdz 50 latiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!