Apsveicot grupu "Suņa stunda" ar debijas albuma 'Kā gribēju...' izdošanu, portāls "Delfi" piedāvā saviem lasītājiem noklausīties aktuālāko jaunās plates skaņdarbu 'Pļaviņas'.

Ja nav iespējams noklausīties dziesmu automātiski, spied šeit!

Kompozīcijas "Pļaviņas" pamatā ir autentiska laikraksta ziņa – "pagaidām mīklainos apstākļos pagājušajā nedēļā Pļaviņās no baznīcas ziedojumu kastes nozagti 250 lati – aptuveni"... Dziesma radio "SWH" raidījuma "Radio Laaga" dziesmu topā jau trešoreiz šajā sezonā ierindojusies pirmajā vietā. Jāpiebilst, ka grupa sevi pozicionē kā medijroka ansambli, jo uzskata, ka tieši avīžu un žurnālu rakstos bieži vien ir atrodama spēcīgākā poēzija un drāma.

Atgādinām, ka grupa ar teatrālu koncertu "Suņa laiks" klubā "Depo" 30.novembrī svinēs sava pirmā albuma iznākšanu. Koncertā bez grupas "Suņa stunda" piedalīsies arī "Pupociklu vasara", "Regīna" un "Pferdepost". Visām grupām ir zināma saistība ar teātri, katra savā veidā saistīta ar Latvijas Kultūras akadēmiju. Vakara noslēgumā pie pults sēdīsies DJ Anete. Jau 2005.gadā atklātībā nonāca grupas demo ieraksts 'DG 900', kura recenziju un dziesmu fragmentus vari izlasīt/noklausīties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!