Rīgā, "Sapņu fabrikā", 1. jūlijā, 21:00 koncertu sniegs ietekmīgie amerikāņu alternatīvā roka meistari, Roskildes un "Download" festivālu hedlaineri, grupa "Faith No More". Šis būs vienīgais mūziķu koncerts Baltijā, portālu „Delfi” informē koncertaģentūras FBI pārstāvji.

"Faith No More" šī gada sākumā paziņoja par atkalapvienošanos, un šis vairāk nekā desmit gadus gaidītais notikums uzreiz izraisīja lielu rezonansi mūzikas pasaulē. Grupa kā galvenie mākslinieki uzstājas un uzstāsies vairākos šīs vasaras lielākajos Eiropas rokfestivālos.

Grupa koncertēs tādā pat sastāvā kā 1998. gadā, kad "Faith No More" pārtrauca savu darbību. "Faith No More" nepievienosies tikai ģitārists Džims Mārtins, kurš grupu pameta 1993. gadā.

Šovasar grupa izdevusi savu labāko dziesmu izlasi, kurā tiks iekļauti arī hiti ‘Midlife Crisis’ un ‘Easy’ no albuma "Angel Dust". "Angel Dust" Lielbritānijā ieņēma 2. vietu un ir veiksmīgākais "Faith No More" albums. Visā pasaulē tas tika pārdots vairāk nekā trīs miljonos eksemplāru.

Pirms "Faith No More" koncerta uz skatuves kāps mūziķis ‘Kid606’. Migels Depedro jeb ‘Kid606’ tiek uzskatīts par vienu no amerikāņu elektroniskās mūzikas ievērojamākajiem pārstāvjiem. Mūzikas eksperti īpaši uzslavē ‘Kid606’ svaigo un nikno piegājienu elektroniskajai mūzikai. Viņa radītie skaņdarbi ir inovatīvi, enerģiski un agresīvi, tajos dzirdama ietekme no dažādiem mūzikas stiliem – tai skaitā, eksperimentālā, indie-punk un tehno. ‘Kid606’ labi zināms arī kā dažādu atzītu remiksu autors. Mūziķis veidojis remiksu grupas "Depeche Mode" dziesmai ‘Dream On’, kā arī "A-Ha", ‘Peaches’, Misijas Eliotas un citu slavenu mūziķu kompozīcijām. Šogad ‘Kid606’ izdeva savu jaunāko albumu "Shout At The Döner". ]

Biļetes uz "Faith No More" koncertu nopērkamas visās „Biļešu servisa” kasēs.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?concert=49759"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!