Portāls „Delfi” piedāvā noklausīties grupas „The Picture” jaunāko dziesmu ‘Apmāns’, kas tapusi sadarbībā ar Kasparu Ansonu no „Detlef Zoo” un Rinaldu Ziemeli no „Vostoc”.

The Picture 'Apmāns'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/ThePicture_Apmans.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Dziesmas „Apmāns” idejiskais tapšanas laiks ir 2009. gada marts, kad tapa dziesmas pirmie akordi. Pēc ilgiem studijas meklējumiem Mārtiņš Miļevskis (Astro’n’out) ieteica sadarboties ar grupas „Detlef Zoo” ģitāristu Kasparu Ansonu, kurš palīdzēja ne tikai ar dziesmas ierakstu, bet arī ar aranžējumu. Tomēr grupa joprojām meklēja dziesmai vislabāko skanējumu, tāpēc radās ideja par sadarbību ar grupas „Vostoc” mūziķi Rinaldu Ziemeli, kas dziesmas tapšanas posmu noslēdza.

Grupas „The Picture” vokālists Kaspars Eglītis atklāja, ka iedvesma dziesmas „Apmāns” skanējumam tika rasta grupas „Kings Of Leon” daiļradē, pēdējā grupas „Interpol” albumā, dziesmas skanējumu apvienojot arī ar „Jack Jonson” harmonijām. „Mēs nedrīkstam noliegt, ka no kāda iedvesmojamies, bet tomēr gala rezultāts ir unikāls grupas „The Picture” produkts”. Kaspars Eglītis arī uzsver, ka „šī ir pirmā reize, kad pie dziesmas ir strādāts tik ilgi, tomēr jāsaka, ka darba process mūs ir padarījis tikai stiprākus”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!