Intara Busuļa solo koncertu „Tāds es esmu..." laikā 15. un 16. jūlijā, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, tiks prezentēts DVD ar Latvijas Nacionālajā operā notikušā atskaites koncerta „KИNO" ierakstu, portālam "Delfi" pavēstīja mūziķa pārstāvji.

Atskaites koncerti notika pagājušā gada 1. un 2. augustā. Intars tajos izpildīja ne tikai dziesmas no dubultalbuma „KИNO", bet arī populārākās un atmiņā visvairāk palikušās dziesmas no muzikālajiem projektiem, kuros viņš piedalījies. 

Koncerta laikā tika radītas četras dažādas muzikālas vides, kuras atšķīrās ar tehniskiem risinājumiem, dekorācijām un Intara uzrunām.

Viss sākās 50. gadu svinga noskaņās, kas „iezīmēja" Intara radošo ceļu līdz džeza mūzikai. Pirmo daļu paspilgtināja arī orķestra improvizācijas. Otrais muzikālais bloks bija veltīts dzīves pabērniem un noslēdzās ar balādēm. Trešajā daļā „sētas pašpuikas" izveido daudzkrāsainu īsfilmu kolāžu, skanēja dziesmas no albuma „KИNO". Pēdējā - ceturtajā daļā tika apvienotas iepriekšējo trīs daļu noskaņas.

DVD pieejami ar subtitriem latviešu, krievu un angļu valodās.

Koncertu „Tāds es esmu..." (15.07. un 16.07.) un „Labākais no Cabaret" (17.07. un 18.07.) laikā,  jaunais DVD būs nopērkams par īpašām cenām. Pēc koncertiem DVD būs pieejams citās tirdzniecības vietās par parasto cenu. DVD izdevējs - „Platforma Music".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!