Foto: DELFI
Pašmāju grupa „Satellites LV” laiž klajā jaunu singlu ‘Paliec, neaizej!’ no šogad izdotā studijas albuma "Bezvadu", portālu „Delfi” informē grupas menedžments.

Satellites LV 'Paliec, neaiziej!'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/SatellitesLV-Paliecneaizej.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

‘Paliec, neaizej!’ ir trešais un pēdējais singls no "Bezvadu" albuma un seko tādiem jau izskanējušiem skaņdarbiem kā ‘Dienas gaismas detaļas’ un ‘Policija brauc!’.

"Muzikāli skaņdarbs radies 80. gadu elektrofanka ietekmē, savukārt saturiski tas ir meģinājums adaptēt latviešu mēlē vienu no popmūzikas klišejām, proti, tādus atslēgas vārdus un frāzes kā ‘Move it’, ‘Move Your Body’, ‘Rhythm is Gonna get You’ u.tml.," komentē grupas dalībnieki. "Šis varētu būt mūsu 2009. gada ‘Disko’"

Atgādinām, ka pēc ilgākas pauzes grupa „Satellites LV” šā gada maijā laidusi klajā veselus divus studijas albumus - "Bezvadu" un "Vadu".
Albumu veicināšanas ietvaros grupa jau sniegusi vairākus koncertus gan Rīgā, gan citviet Latvijā. Tuvākās grupas uzstāšanās gaidāmas "Positivus" festivālā īpašā "I Love You" teltī, festivālos "Zvērā" un "Zaļumballe".

„Satellites LV” ierakstus var lejupielādēt www.doremi.lv un www.platforma.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!