Piektdien Salacgrīvā sākas mūzikas un mākslas festivāls "Positivus", kura ietvaros piesātinātā divu dienu programmā varēs baudīt ne tikai mūziku, bet arī kino, teātri, dejas mākslu u.c. izklaides un atpūtas aktivitātes, portālam "Delfi" pavēstīja festivāla organizatori.

Festivāla aktualitātes, uzstāšanos un intervijas ar māksliniekiem pārraidīs Radio SWH.

Uz galvenajam skatuvēm, kam šogad dots TELE2 un CĒSU ALUS nosaukums, uzstāsies spožākās pašmāju un ārzemju zvaigznes, no kurām galvenās ir Moby, "Prāta Vētra", Šineida O’Konora, Piters Dohertijs, „The Whip”, Ebony Bones un „The Tiger Lillies”

Positivus festivālā viesosies arī "Two Door Cinema Club", "The Leisure Society", Sons Of Noel And Adrian", "The Happy Endings", Jurga, "Instrumenti", "Dzeltenie Pastnieki", "The Hobos", "Zig Zag, "The Mundane", "Bedwetters", "Dahling", "Dun Dun" un "Laime Pilnīga".

Plašu pašmāju mākslinieku programma būs "I Love You" terasē, kur uzstāsies "Hospitāļu Iela", "S.P.B.", "Satellites LV, "El Mars", "Voiceks Voiska", "Gaujarts", Martin Confused, "Maripossa", "Mona De Bo" un "Acid Rain".

Pasaules līmeņa klubu mūzikas programma būs atrodama "Red Bull Music Aacademy lounge", kur ar DJ setiem uzstāsies Jack Beats (UK) un Seiji (UK), kā arī DJ Monstrs (LV), DJ Quest (EE) un citi.

Pozitīvs roks, ska un regejs ar grupām "All Day Long", "Kuchenbeat", "Striķis", "Čipsis un Dullais", "Sound Religion" un "7 Pieauguši Vīrieši" skanēs "Space Dog" teltī.

"Balsam Club" kinozāle piedāvās "Future Shorts" īsfilmu programmu un pēdējo gadu labākās filmas no visas pasaules. "Kušš Tuss" teltī varēs vērot teātra un dejas teātra izrādes, mūsdienu dejas, salsas un indiešu dejas priekšnesumus, kā arī piedalīties perkusiju meistarklasē. Savukārt baudu ķermenim "Positivus" festivālā sniegs joga, Indijas masāža un karstais kubls zem klajas debess.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Vairs nav spēkā grupas biļetes piedāvājums.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/?show=10610"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!