Foto: DELFI
Pludmales festivāla "Tele2 Baltic Beach Party" apmeklētāju skaits divās dienās sasniedzis 50 000 cilvēku, kas ir gandrīz tikpat, cik pērn, kad pasākumu apmeklēja 55 000 cilvēku, informēja pasākuma organizatoru preses pārstāvis Edgars Džiguns.

Foto galerija

Svētdien festivāls noslēdzās un tā organizatori pauž pārliecību, ka pasākums bija izdevies.

"Noorganizēt festivālu līdz šim nekad nebija bijis tik sarežģīti, tāpēc gandarījums par visu notikušo, kas viennozīmīgi saucams par izdošanos, ir īpaši liels," komentē pasākuma rīkotāji brāļi Raivo un Mareks Mediņi, solot atkārtot festivālu arī nākamgad.

Kā ziņots, 24.un 25.jūlijā Liepājas pludmalē jau devīto gadu notika pludmales festivāls "Tele2 Baltic Beach Party", kurā uz vairākām skatuvēm kāpa mūziķi no Latvijas un astoņām citām valstīm, kā arī tika rīkoti dažādi pasākumi un atrakcijas.

Festivāla īpašo viesu statusā šogad ieradās "Mando Diao" un "September" no Zviedrijas, "Safri Duo" un "Laid Back" no Dānijas, "Mumiy Troll" no Krievijas, "Guru Josh Project" no Lielbritānijas, Keita Raiena no Beļģijas, "Happyendless" no Lietuvas, "Vanilla Ninja" no Igaunijas un "Audiosmog" no Vācijas.

Festivālā uzstājās Latvijas grupas "Tumsa", "Dzelzs vilks", Gustavo, "Labvēlīgais tips", "September", "Mando Diao", Keita Raiena, "Suņu stunda", "Laime pilnīga", "Zig Zag", "S.P.B.", "Linga", The Hobos" un daudzi citi.

Festivāla laikā pludmalē notika bezmaksas pasākumi bērniem, jauniešiem un ģimenēm. Tika organizēts arī bērnu labdarības koncerts "Bērni bērniem", kuru sadarbībā ar festivālu rīkoja Liepājas Novada fonds.

Gādājot par drošību festivāla laikā, policijas darbinieki par dažādiem administratīviem pārkāpumiem aizturēja vairākus simtus cilvēku un sāka divus kriminālprocesus par narkotiku noziegumiem, informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!