Latgales grupa „Bez PVN” ierakstījusi jaunu dziesmu ‘Jei’. Dziesmai tapis arī videoklips, kas tiks prezentēts 30. jūlijā, portālu „Delfi” informē “Latgolys Producentu Grupa”.

Bez PVN 'Jei'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/BezPVN_Jei.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Dziesma ‘Jei’ (latviski – “Viņa”) pirmo reizi publiski tika atskaņota 2006. gadā Līksnā festivālā “Muzykys Skrytuļs” un to izpildīja apvienība – vīru kopa “Margrīteņu ols”, kuras sastāvā darbojās arī grupas “Bez PVN” dalībnieki.

Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir Kristaps Rasims, kurš ir autors arī grupas iepriekšējam radiosinglam ‘Screen’. ‘Jei’ jau startējusi Latvijas Radio 2 raidījumā “SEB Muzikālā Banka”, ierindojoties nedēļas TOP 15 labāko dziesmu vidū, bet drīzumā tā tiks nodota klausītāju vērtējumam arī citās Latvijas radio stacijās, savukārt oficiāli pieejama lejuplādei prezentācijas dienā un līdz nedēļas beigām tikai portālā PlatformaMusic.lv

Video klipa prezentācija notiks ceturtdien, 30. jūlijā – muzikālajā vasaras restorānā “Nekādu problēmu” Rīgā, Doma laukumā, bet pirmo reizi TV ekrānos jaunais “Bez PVN” video klips būs skatāms uzreiz pēc tam - Latvijas mūzikas kanālā 30. jūlijā plkst. 20:00.

Video klipa režisori ir Kristaps Rasims un Sergejs Medvedevs, bet producejusi “Latgolys Producentu Grupa”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!