Foto: F64

Portālā "Delfi" 25. septembrī, pusnaktī noslēgsies publikas balsojums par labāko pagājušās sezonas LNO jauniestudējumu.

Balsojums sākās 10. septembrī un skatītāji varēja nobalsot par vienu no baletiem "Smilšuvīrs", "Kopēlija", "Tango Plus / Ceļojumi" vai operas izrādēm "Burvju Flauta", "Mīlas dzēriens" un "Dons Žuans".

Kā "Delfi" jau informēja, LNO 90.jubilejas sezona tiks atklāta 2. oktobrī 19:00 ar LNO galvenā patrona "Latvijas Gāzes" (LG) balvas pasniegšanas ceremoniju un koncertu, kurā piedalīsies A.Antoņenko, M.Rebeka, kā arī balvas laureāti un citi mākslinieki.

"Latvijas Gāze" piešķirs balvas astoņās nominācijās - labākajam operas solistam, labākajam baleta solistam, labākajam orķestra mūziķim, balva par ieguldīto mūža darbu LNO mākslinieciskajā jomā un tehniski-administratīvajā jomā, balva par īpašiem mākslinieciskiem sasniegumiem iepriekšējā sezonā, balva par īpašiem radošiem nopelniem iepriekšējā sezonā, kā arī labākajam jauniestudējumam, ko noteikts publikas balsojums portālā "Delfi".

Balsojumā no vienas IP adreses diennaktī drīkst balsot tikai vienu reizi par vienu no pretendentiem. Portāls "Delfi" patur tiesības pēc balsošanas slēgšanas pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus. Oficiālie rezultāti tiks paziņoti LNO atklāšanas pasākumam veltītā preses konferencē, 29.septembrī.

Aicinām skatītājus balsot līdz 25. septembra pusnaktij, izvēloties savu favorītu, ailītē balsojuma apakšā ierakstīt derīgu e-pasta adresi, jo trijiem balsotājiem, kurus noskaidrosim izlozes kārtībā, LNO dāvās pa ielūgumam divām personām uz LG balvas pasniegšanas pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!