Olimpiskajā Skonto hallē, sestdien, 3.oktobrī notiks grupas "The Prodigy" koncerts, portālam "Delfi" pavēstīja koncerta organizatori no "Citypeople".

Pasaules koncertturnejas ietvaros "The Prodigy" sniegs 54 koncertus vairāk kā 30 valstīs. Turneja sākās 1. maijā, prezentējot grupas jauno studijas albumu "Invaders Must Die".
Pirmie koncerti notika Spānijā, turpat plānots arī tūres noslēgums 4. decembrī.

"The Prodigy" turnejā ir devušies savā labākajā sastāvā. Uz skatuves redzēsim un dzirdēsim "The Prodigy" 'trīs vaļus' – mūzikas autoru un izpildītāju Liamu Hjuletu, vokālistu un dejotāju Kītu Flintu un publikas uzkurinātāju MC Maxim Reality.

"The Prodigy" uzstāšanos papildinās sitamo instrumentu meistars Leo Krabtrijs un ģitārists Robs Holidejs (Rob Holliday), kurš ar piedalījies arī Merlina Mensona, Garija Ņūmena u.c. koncertos.

Šogad "The Kerrang! Awards 2009" "The Prodigy" ar singlu 'Omen' no albuma "Invaders Must Die", uzvarēja nominācijā "Best Single", atstājot aiz sevis "Slipknot", "Metallica" un "Placebo".

"The Prodigy" piektais studijas albums "Inviders Must Die" iznāca pēc piecu gadu klusuma perioda.
Koncerta īpašais viesis būs mūziķu labais draugs DJ Proxy, kas ierodīsies uz koncertu kopā ar grupu.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās "Bilešu servisa" kasēs.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/cits/?concert=52418"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!