Ar īpašo seansu Losandželosā, 27. oktobrī tiks uzsākta dokumentālās filmas "Michael Jackson: This Is It" (Maikls Džeksons: Tas arī viss) demonstrēšana.

Jau ziņots, ka biļetes uz šo seansu tika izpārdotas divu stundu laikā kopš tirdzniecības uzsākšanas.

Citur pasaulē filmu sāks demonstrēt 28. oktobrī, tai skaitā arī Latvijā. "Michael Jackson: This Is It" kinoteātros rādīs tikai divas nedēļas.

Latvijā filma tiks demonstrēta laika periodā no 28. oktobra līdz 12.novemmbrim un tā būs skatāma Rīgā kinoteātros "Parex Plaza" un "Cinamon", Daugavpilī kino "Silver Screen", Liepājā, kino "Balle", Siguldā kino "Lora", kā arī Talsos, Valmierā, Kuldīgā, Smiltenē un Ventspilī.

Muzikāla filma, kas veidota no materiāliem, kas filmēti 2009.gada jūnijā, "STAPLES" centrā Losandželosā, kā arī Inglvudā, Kalifornijā, kur Džeksons gatavojās turnejai "This is it", kam bija jākļūst par 50 koncertu sēriju "O2" arēnā Londonā.

Filma piedāvās Džeksona faniem un mūzikas mīļotājiem retu iespēju ieskatīties skatuves darbā aiz kulisēm, baudīt skatuves spožumu, ļaujot justies kā skatītājam, kas sēž pirmajā rindā popmūzikas karaļa koncertā. Filmā iekļauti arī kadri, kas filmēti vien divas dienas pirms Džeksona nāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!