Aprīļa beigās klajā tiks laista igauņu country-punk grupas "Reigani" labāko dziesmu izlase "Valpurģu nakts. Labākās dziesmas", portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Izlasē apkopotas 25 pēc grupas domām "šīs planētas labākās kompozīcijas", līdzās "zelta fonda" skaņdarbiem atrodamas arī četras jaunas dziesmas – 'Bez 15 divi', 'Laura', 'Zili brīnumi' un 'Nošauj blondīni'.

Reigani 'Laura'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Reigani_Laura.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Reigani 'Bez 15 divi'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Reigani_BezPiecpadsmitDivi.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

"Jau otru nedēļu skandalozais albums atrodas pirmajajā vietā prestižajā 'Pilboard Top 100 Additional Chart'. Turklāt, šis augstākās raudzes garadarbs vairākās valstīs, tai skaitā Apvienotajos Arābu Emirātos, Jordānā un Hradeckrālovā ir aizliegts. Nevar nepieminēt, ka 'Reigani' ir izvirzījušies uz 'Rock and Roll Hall of Shame slaveno zāli'. Savukārt žurnāla 'GPuke' Amerikas un Francijas izdevumi pērn 'Reiganus' atzina par gadsimta stila ikonām, bet britu mūzikas laikraksta 'Music Weak' aptaujā 'Reiganu' ritma pavēlnieks Petra Kalnbērzs nodēvēts par seksīgāko veģetārieti," par grupas panākumus atklāj "Reiganu" menedžments.

Albums Latvijā būs pieejams no 30. aprīļa, kad visi igauņi visā pasaulē sadodas rokās, lai pabūtu kopā un svinētu Valpurģu nakti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!