Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas nogalē Salacgrīvā notikušais "Positivus" festivāls organizatoriem peļņu, visticamāk, nav nesis, pirmdien, 19. jūlijā raksta laikraksts "Diena".

Positivus 2010. Pirmā diena

Positivus 2010. Otrā diena

"Zaudējumus cietuši neesam, taču nopelnījuši - arī ne," laikrakstam atklāj festivāla organizators Ģirts Majors.

Lai arī precīzs apmeklētāju skaits vēl netiek nosaukts, organizatori lēš, ka apmeklējums salīdzinājumā ar pērno vasaru audzis par 30%, un apgalvo, ka festivāls notiks arī nākamgad - tiesa gan, paredzētas vairākas izmaiņas.

Jau ziņots, ka festivāla pirmajā dienā pasākumu apmeklēja aptuveni 17 000 cilvēku, savukārt sestdien, festivāla otrajā dienā, to bijis vēl par pāris tūkstošiem vairāk.

Kā pirmdien vēsa LNT raidījums "900 sekundes", biļešu cena nākamgad varētu tikt celta par aptuveni 10%, taču, ja festivāls, kā apsver organizatori, notiktu trīs dienas, tad biļešu cena būtu vēl dārgāka.

Šī gada festivāla budžets bijis 700 000 latu, kas ir vairāk nekā pērn, savukārt biļešu cenu iepriekšējā gada līmenī izdevies noturēt, pateicoties sponsoriem.

Atgādinām, ka mūzikas un mākslas festivāls "Positivus 2010" šogad norisinājās jau ceturto reizi. Kā festivāla galvenie mākslinieki šogad uzstājās grupas "Muse", "Scissor Sisters", "Happy Mondays" un "UNKLE".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!