Foto: Publicitātes foto
"Mikrofona ieraksti" piedāvā noklausīties dziesmu 'Nedalāmā' dziedātājas Jenny May izpildījumā.

Foto galerija

Jenny May 'Nedalāmā'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/JennyMay_Nedalama.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

'Nedalāmā' ir savulaik Ainara Mielava izpildīts Ulda Marhileviča un Jāņa Baltausa astoņdesmitajos gados sarakstītais hits. Nu tā Artura Palkeviča un Māra Priedes apdarē ieguvusi krietni vien jaudīgāku skanējumu un jau veiksmīgi rotē latviešu mūziku spēlējošajos klubos un radiostacijās, - norāda izdevēji.

Jenny May aktīvi turpina koncertēt, un šīs dziesmas izpildījumu iespējams noklausīties un noskatīties Latviešu Radio "Boombox" ballītēs 21.augustā Cēsīs un 27.augustā Bauskā. Tāpat drīzumā radiostacijās nonāks arī pavisam jauna, speciāli dziedātājai rakstīta Mārtiņa Freimaņa dziesma, kas būs duets ar kādu pazīstamu latviešu izpildītāju, kura vārds pagaidām vēl netiek atklāts.

Dziedātāja Jenny May albums "Nāk nakts", pateicoties tajā iekļautajai astoņdesmito un deviņdesmito gadu latviešu popmūzikas zelta klasikai, ir izrādījies ļoti veiksmīgs un aktuāls. Līdz šim no albuma plašākā apritē un daudzu radiostaciju topos pabijušas dziesmas 'Bez puišiem nevar", 'Diskžokejs', 'Es neesmu Džeina Fonda' un, protams, duetā ar Jāni Grodumu ieskaņotā 'Nāk nakts', kas bija ne vien viena no populārākajām dziesmām Latvijā 2009.gadā, bet arī visvairāk lejupielādētā dziesma Mp3 portālā "Doremi.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!