Ar viesošanos Liepājā , Rietumu radio ēterā piektdien, 10. septembrī, 14:00 grupa "Double Faced Eels" uzsāk Latvijas radiostaciju turneju, kurā prezentēs savu jauno singlu 'Ļauj man būt' akustiskajā versijā, kā arī informēs par oktobrī gaidāmo jauno albumu, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Double Faced Eels 'Ļauj man būt'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/DFE_LaujManBuut.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Jaunā singla 'Ļauj man būt' nākšanu klajā grupa "DFE" nolēmusi prezentēt ar viesošanos Latvijas radiostacijās. Pēc viesošanās Rietumu radio Liepājā, grupu varēs dzirdēt 14. septembrī Latvijas Radio 2, 15. septembrī Jēkabpils Radio 1, 22. septembrī radio SWH, 23. septembrī radio Valmiera, bet 29. septembrī Latviešu radio .

Radio turnejas ietvaros paredzēts ne vien tikties ar mūziķiem, klausīties, dziesmu ierakstus un akustiskās versijas, bet arī piedāvāt klausītājiem dažādus konkursus, kuros tiks izspēlētas balvas no grupas pastāvīgajiem sadarbības partneriem un pašas grupas.

Savukārt jau pirmdien, 13. septembrī klajā nāks arī singla 'Ļauj man būt' video versija, kura tapusi sadarbībā ar Jaunpils pili. Dziesmas video būs vērojams interneta vidē, kā arī LMK. Grupas "DFE" aktivitāšu sekotājiem prieku sagādās arī kāds jauns konkurss, kurš sāksies tieši 13. septembrī, tādēļ "DFE" aicina visus interesentus rūpīgi sekot grupas sniegtajai informācijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!