Foto: Publicitātes attēli
Grupa "Latvian Blues Band" laidusi klajā savu otro albumu "When the Sun Goes Down", kā arī piedāvā noklausīties dziesmu 'What's Wrong With Me'.

Latvian Blues Band 'What's Wrong With Me'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/LatvianBluesBand_WhenTheSunGoesDown.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Albumā iekļautas 14 oriģināldziesmas, kuru autori ir grupas dalībnieki Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Viņi šajā ierakstā debitē arī producentu lomās.

Albuma tapšanas procesā piedalījies arī ērģeļmeistars Rafaels Vresnigs no Austrijas, kurš viens no Eiropas vadošajiem Hammond B3 elektrisko ērģeļu pārzinātājiem un virtuoziem.

Par paveikto, ierakstot jauno albumu "When the Sun Goes Down", grupas "Latvian Blues Band" puiši ir ļoti apmierināti, atklājot, ka "jo īpaša nozīme pievērsta detaļām – ieraksta kvalitātei un materiāla pēcapstrādei. Protams, liels prieks par sadarbību ar ērģelnieku Vresnigu un viņa meistarību. Viss skan tieši tā, kā gribējām".

Albuma "When the Sun Goes Down" prezentāciju "Latvian Blues Band" iecerējuši apvienot ar grupas 10 gadu jubilejas lielkoncertu, kas notiks 15. oktobrī plkst. 20:00 aktīvās atpūtas centrā "Joker Klubs" (Rīga, Katrīnas iela 12). Dziesmas no jaunā albuma "When the Sun Goes Down" grupa "Latvian Blues Band" izpildīs kopā ar koncerta īpašo viesi Rfaelu Vresnigu.

Jāpiebilst, ka Latvijā jaunais albums būs pieejams tikai "Latvian Blues Band" koncertu norises vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!