Šī gada novembrī klajā tiks laists pašmāju smagās mūzikas grupas "Relicseed" debijas albums, bet pirms albuma izdošana, priekšvēlēšanu noskaņās grupa iepazīstina ar vēl vienu dziesmu – 'Slaucējs smalkjūtīgais' no gaidāmā albumu.

Relicseed 'Slaucējs smalkjūtīgais'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Relicseed_SlaucejsSmalkjutigais.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Dziesmas tehniskā un kompozicionālā struktūra atspoguļo šā gada novembrī gaidāmā diska kontekstu. Kā uzsver grupas pārstāvji, viņi netieši, taču skaidri un nepārprotami pauž savu attieksmi pret apkārt notiekošo; variē ar muzikālajiem izteiksmes līdzekļiem un nepievērš uzmanību tradicionālajiem skaņdarbu formātiem.

"Relicseed" albuma prezentācijas koncerti notiks trīs Latvijas pilsētās: Cēsīs "Fonoklubā" - 26. novembrī, Rīgā "Studentu klubā" 3.decembrī un Liepājā "Fontaine Palace" 30. decembrī. Jāpiebilst, ka faniem grupa ir sagatavojusi mazu muzikālu pārsteigumu, kas tiks atklāts, izsūtot ielūgumus uz katru no koncertiem.

Pirms tam 15. oktobrī grupa uzstāsies Rīgas Kongresu namā leģendārā mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" ietvaros, kurš šogad svin savu 25. dzimšanas dienu.

Drīzumā dienasgaismu ieraudzīs grupas oficiālā mājaslapa, kurā būs atrodama sīkāka informācija gan par albumu, gan koncertiem, kā arī citiem ar prezentācijas turneju saistītiem sīkumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!