Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ Igo klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko dziesmu 'Nojausma' no albuma "Uguns", kas jau nonācis mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās.

Igo 'Nojausma'
$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Igo-Nojausma.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas 'Nojausma' mūzikas autors ir Jānis Strazds, bet teksta autors ir pats Igo. Šī ir viena no klausītāju vislabāk novērtētajām dziesmām Igo jaunā albuma Latvijas koncertturnejā. Dziesma jau nodota atskaņošanai Latvijas radiostacijās.

Kā ziņots, Igo jaunā dziesmu programma "Uguns" veltīta uguns stihijai un tās dažādajām izpausmēm. Albumā pavisam iekļautas 14 pavisam jaunas kompozīcijas, kā arī vienas dziesmas koncertieraksts.

Tikmēr visā Latvijā turpinās Igo jaunā albuma koncertturneja. Tuvākie koncerti gaidāmi 29. oktobrī Ādažos, 30. oktobrī Brocēnos, 5.novembrī Rēzeknē,12.novembrī Preiļos, 13.novembrī Valkā, 19.novembrī Cēsīs, 20.novembrī Kuldīgā, 25.novembrī Jelgavā, 26.novembrī Madonā, 3.decembrī Ventspilī un 4.decembrī Liepājā ar īpašu Nakts koncertu.

Igo jauno albumu "Uguns" iespējams iegādāties mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās un koncertu laikā, kā arī lejupielādēt interneta vietnēs www.doremi.lv un www.platforma.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!