A.Krēsla uzskata, ka pieci gadi Multiklubam ir pietiekami nozīmīga dzimšanas diena, lai to atzīmētu ar lielākām svinībām gan kluba īpašniekiem, gan viesiem, tāpēc 26. augustā visu dienu Multiklubā notiks dažādi svētku pasākumi.

Jau pa dienu, sākot no plkst.12:00 Multikluba vasaras dārzā sadarbībā ar ASV Miera korpusa dalībniekiem tiks rīkoti īpaši svētki bērniem, savukārt vakarā plkst. 21:00 paredzēts grupas "Prāta Vētra" koncerts. Klausītāji uz koncertu tiks gaidīti jau sākot no plkst.19:00.

""Prāta Vētrai" tas būs viens no diviem koncertiem, kurus grupa sniegs Latvijā, atzīmējot savas jaunās izlases iznākšanu. Koncerts notiks Multikluba jaunceļamā atpūtas kompleksa pagalmā uz īpaši būvētas skatuves, kur arī turpmāk paredzēts rīkot līdzīgus pasākumus," stāsta A.Krēsla.

"Pirms pieciem gadiem mēs bijām vieni no pirmajiem, kuri piedāvāja Latvijā vēl nebijušu izklaides formu, kaut arī visā pasaulē jau bija mūzikas klubi ar senām tradīcijām un pieredzi," atceras A.Krēsla.

"Jāatzīst, ka savas darbības sākumā mums daudz ko nācās apgūt no pašiem pamatiem, balstoties tikai uz personisko intuīciju. Šobrīd daudzi šī biznesa uzsācēji ir bankrotējuši, bet Multiklubs visus piecus gadus darbojas bez pārtraukuma, saviem klientiem piedāvājot arvien jaunas izklaides iespējas," saka A.Krēsla.

A.Krēsla stāsta, ka šovasar Multiklubā tika atklāts jaunizveidotais minigolfa laukums, kas ātri guvis lielu popularitāti valmieriešu un Valmieras viesu vidū.

"Savukārt kā vienu no lielākajiem Multikluba rīkotajiem pasākumiem noteikti ir jāmin Valmieras rokfestivāls, kas katru gadu pulcē Valmierā tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju. Valmieras rokfestivāls ir raksturīgs ar to, ka tajā gan Lavijas, gan arī ārvalstu grupas prezentē plašākai publikai savus jaunākos skaņdarbus," uzsver A.Krēsla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!