Foto: DELFI
Nedēļas nogalē notikušo festivālu "Laba Daba" apmeklējuši vairāk kā 3000 cilvēku, portālam "Delfi" pastāstīja viens no festivāla organizatoriem, radio "Naba" programmas direktors Madars Štramdieris.

Foto galerija: pirmā diena

Foto galerija: otrā diena

"Pagaidām vēl nav zināms precīzs apmeklētāju skaits, taču aptuveni lēšam, ka tas bijis robežās no trim līdz četriem tūkstošiem. Kopumā esam sajūsmā par apmeklētājiem – labi cilvēki ar labu dabu un noskaņojumu," komentē Štramdieris.

Festivāls risinājās divas dienas. Uz festivāla četrām skatuvēm uzstājās vairāk kā 50 dažādas grupas un mūziķi. Uz atsevišķas skatuves dejas spēlēja dīdžeji, tika demonstrētas starptautiskā kino foruma "Arsenāls" un "Vides filmu studijas" filmas, bija izstādes, radošās darbnīcas, skatuve bērniem, instalācijas, performances un dažādas iespējas aktīvi atpūsties pie dabas.

Ar dažādām aktivitātēm piedalījās arī Juglas dzīvnieku patversme, kas rīkoja "Pitch&Go" un suņu sporta veida "Freestyle" paraugdemonstrējumus, risinājās sporta spēles un dažādas Ceļu satiksmes drošības direkcijas aktivitātes. Festivālā piedalījās arī tīru mežu aizstāvis Cūkmens, kurš uz lielās skatuves pirmo reizi publiski izpildīja savu Eirovīzijas dziesmu "Antidraza".

Festivāla pirmajā vakarā uz skatuvēm kāpa grupas "Das Sonntags Legion", "Satellites LV", "DoDo", "All Day Long", "Inokentijs Mārpls", "Hospitāļu iela", "Gas of Latvia", "Sun Quay", "Laiksne", "Baobabs" un "Dzelzs vilks", kā arī somu grupa "Lapko", igauņu grupa "Maikameikers" un "Macka B" no Lielbritānijas.

Festivāla otrajā dienā uz skatuvēm bija grupas "STandART", "S.I.L.S.", "Baložu pilni pagalmi", "Zig Zag", "Big Band", "Suņa Stunda", Nils Īle un "Sound Religion", "Striķis", "PK-25", "Voiceks Voiska" un citas grupas.

Vasaras festivālu un svētku karte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!