Foto: DELFI
"Arēnā Rīga" 15.oktobrī notiks Gustavo tūres "3" noslēguma koncerts. Kopā ar mūziķi uzstāsies dzīvo instrumentu ansamblis, savukārt pirms tam klausītājus ar īpašu mūzikas izlasi priecēs radio 101 dj Toms Grēviņš, portālam "Delfi" pavēstīja koncerta rīkotāji.

Arēnas durvis vērsies 19:00, koncerta sākums 20:30.

Foto galerija

Koncerta dienā biļetes kļūst dārgākas. Stāvvieta maksā 9 Ls, savukārt sēdvietas – 12 Ls.

Kopā ar Gustavo koncertā muzicēs: Dj Monsta, daiļvokāli – "Limonāde", bass - Ingars Viļums, ģitāra - Mārcis Auziņš, taustiņi – Džulians, bungas - Andžejs Grauds, perkusijas - Tiago Loei. Vokālie viesi: Čižiks, El Mars, R-viss un ...

Koncertā skanēs kompozīcijas no mūziķa albuma "Trešā elpa", kā arī nozīmīgākie agrāk tapušie skaņdarbi, turklāt pavisam neierastā izpildījumā.

Atgadinām, ka jaunā albuma popularizēšanas turneju Gustavo uzsāka ar iesildīšanas koncertu Ropažu kultūras centrā 10. septembrī. Tūrnejas laikā mūziķis kopā ar Čižiku, Dj Monsta un dziesminieku El Maru viesojās arī Liepājā, Jelgavā, Valmierā un Madonā.

Biļetes uz noslēguma koncertu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Ja jums ir viedoklis par latviešu mūziķu koncertiem, raksti uz aculiecinieks@delfi.lv vai izmanto satura iesūtīšanas formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!