Dueta "Musiqq" debijas albumam "Šī ir mūzika" būtu jāpretendē uz "Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu 2010" kategorijā Labākais popmūzikas albums, pārliecināti izdevēji kompānija "Mikrofona Ieraksti".

Mūziķi Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris, kuri pagājušajā nedēļa saņēma Liepājas pilsētas domes apbalvojumu "Gada Liepājnieki 2009" nominācijā "Mūzika", sevi nolēmuši apliecināt vēl vairāk un izdod albumu, kas, kā ziņots, klajā nāks ceturtdien 25. martā.

Mediju pārstāvjiem un faniem albums tiks atrādīts ceturtdienas vakarā modes un izklaides centrā "Riga Plaza".

"Albums no pirmās līdz pēdējai dziesmai ir kā radīts ballītēm un šajā pavasarī noteikti būs neatņemama sastāvdaļa katram labam draugu pasākumam," par strauju popularitāti piedzīvojušā dueta debijas albumu stāsta izdevēji.

"Šī ir tikai mūzika" apkopotas 12 jaunas dziesmas, no kurām pazīstamākās ir pagājušajā vasarā izdotā dziesma 'Klimata kontrole' un viena no šī brīža populārākajām dziesmām Latvijā 'Abrakadabra'. Albumā iekļauts arī grupas aktuālākais singls 'Dzimšanas diena'.

Kā uzsver "Mikrofona Ieraksti", nav šaubu, ka hita potenciāls ir arī dziesmām 'Tu neej prom', kurā izmantots fragments no Gunāra Freidenfelda dziesmas ar tādu pašu nosaukumu, kā arī dziesmām 'Šī ir tikai mūzika', 'Laiks pieder mums' un 'Stereotipi'.

Ierakstus producējis un praktiski visas dziesmas sarakstījis grupas dalībnieks Marats Ogļezņevs, kurā kontā ir arī trīs viņa bijušās grupas "Device" albumi. Ierakstus savā studijā miksēja un māsterēja Jānis Kalve. Albuma dizaina konceptu izdomāja paši mūziķi, bet to dzīvē realizēt palīdzēja dizaineris Guntars Petris. Albuma bukletā ir atrodamas grupas bildes un pateicības vārdi.

Marats: "Man pašam patīk kā viss ir izdevies. Negribējās 'gruzonu', gribējās tikai 'muzonu' un te nu tas ir".

Albums Mp3 formātā būs pieejams no 25.marta portālā www.doremi.lv. CD pasūtāms www.micrec.lv.

Albumā iekļautās dziesmas:

1.Šī ir tikai mūzika
2. Dzimšanas diena
3. Viņa
4. Stereotipi
5. Laiks pieder mums
6. Tu neej prom
7. Abrakadabra
8. Jāprot saskatīt
9. Klimata kontrole
10. No 10 – 10
11. Vārdi nenāk viegli,
Papildus: Pirmā mana Ziemassvētku sarakstā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!