Portāls DELFI saviem lasītājiem piedāvā noklausīties jaunā mākslinieka Adžārija Dzijiņa dziesmu "Writing Letters in the Snow".
'Writing Letters in the Snow



Adžārijs Dzijiņš ir dziesmas mūzikas autora viens no pseidonīmiem, pats autors ir vēlējies palikt anonīms. Kā dziesmas teksta autors tiem minēts engurietis Dainis T.

Kā DELFI redakcijai raksta dziesmas autori: "Dziesmas liriskais varonis vēsta par jūtām, par atzīšanos pārliecības trūkuma par jūtu abpusējumu stāvoklī un savstarpējo komunikāciju kritiskā saprāta stāvoklī, kas izpaužas kā vēstuļu rakstīšanu sniegā, kas saltajos ziemas mēnešos ir vienīgā iespēja darīt zināmas savas jūtas mīļotajai personai."

Autori uzskata, ka Latvijas tauta ir pelnījusi dzirdēt šo aizkustinošo balādi, no dziesmas liriskā varoņa mācoties arī mūsdienu tehnoloģiskās komunikācijas laikmetā paust savas jūtas klasiskā veidā – rakstot vēstules sniegā.

2007. gada nogalē skaņdarbs tika iesniegts Eirovīzijas nacionālās atlases konkursam, tomēr žūrija to noraidīja, tādejādi liedzot tai iespēju sasniegt valsts televīzijas skatītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!