Foto: Publicitātes foto
Dziedātāja Ineta Rudzīte piedāvā klausītājiem pirmo dziesmu, kas velīta Ziemassvētku gaidīšanas laikam ar nosaukumu 'Ziemassvētku vakara dziesma'.

Ineta Rudzīte 'Ziemassvētku vakara dziesma'

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/InetaRudzite-ZiemassvetkuVakaraDziesma.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

"Ziemassvētku vakara dziesmas" mūzikas autors ir Ivars Makstnieks, ar kuru Ineta turpina veiksmīgi sadarboties. Ivars Makstnieks ir grupas "Otra Puse" dziesmu autors un aranžētājs. Teksta autors ir grupas "The Hobos" līderis Rolands Ūdris, zināms arī kā Ūdrītis.

"Vienu dienu man piezvanīja Ivars un teica, ka ir sarakstījis man Ziemassvētku dziesmu. Biju ļoti priecīga par dziesmu, jo Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki. Tā nu ir tapusi skaists oriģināl skaņdarbs, kas velīts šim skaistajam laikam, kad atskatamies, kas šajā gadā padarīts, kas nav uzspēts, un kā dziesms teksts stāsta – lai vismaz šajā dienā aizmirstam visas rūpes, piedodam sev, uzsmaidam citiem un domājam gaišas domas. Šo dziesmu veltu visiem, kam Ziemassvēku gaidīšanas laiks ir ilgi cerētā un lolotā brīnuma piepildījums," stāsta dziedātāja.

Ineta Rudzīte šobrīd turpina darbu pie solo albuma, un pavisam drīz klajā nāks jau otrs singls.

Ineta Rudzīte līdz šim bijusi fona vokāliste grupā "Otra Puse", taču plašākai publikai zināma kā Jelgavas Tirkīza kora soliste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!