Vērienīgā konkursā noskaidroti "MTV Latvija" vīdžeji – šis gods ticis Žanetei Skarulei un Mikam Ozoliņam, aģentūrai BNS pavēstīja "MTV Latvija" sabiedrisko attiecību menedžere Ilze Jansone.
"Latvijā mums ir paši labākie vīdžeji visā Baltijā", pēc apbalvošanas teica "MTV Networks Baltic" direktors Marius Veselis, viņš apgalvoja, ka Lietuvā un Igaunijā MTV vīdžejus nemeklētu, ja vien Žanete un Miks mācētu runāt arī lietuviešu un igauņu valodā.

Žanete jau no bērnības sapņojusi kļūt par MTV vīdžeju. Pēc uzvaras "The VJ Search" atlasē viņa teica, ka nespēj valdīt emocijas, visu laiku griboties smaidīt un aiz laimes kliegt un spiegt.

Savukārt Miks atzina, ka tik augsts adrenalīna līmenis viņam vēl nekad neesot bijis, dienas pēc fināla Viļņā līdz pat uzvarētāju paziņošanai bijušas mokošas, Mikam pat rādījušiem murgi. "Konkurence bija spēcīga un mēs līdz pat šim vakaram nenojautām, kuri tad būs nākamie vīdžeji," pēc uzvarētāju paziņošanas teica Miks.

Jaunie MTV vīdžeji profesionālus trikus sāks apgūt no 1.augusta, bet viens no viņiem jau augusta beigās dosies uz ASV, lai klātienē vērotu MTV VMA's apbalvošanas ceremoniju un mums, MTV skatītājiem, uz Latviju atvestu lieliskas intervijas ar pasaules mūzikas zvaigznēm, kā arī reportāžas par pasākumu, kas jau tagad tiek dēvēts par grandiozāko MTV šovu, kāds piedzīvots.

Gandrīz divus mēnešus MTV visā Baltijā meklēja savas nākamās zvaigznes, Latvijā šim konkursam pieteicās 2206 pretendentu, bet tikai 12 no tiem izturēja pirmās divas atlases kārtas Rīgā un iekļuva "The VJ Search" finālā, kas norisinājās Viļņā.

Pirmajās atlases kārtās katram dalībniekam bija tikai pāris minūtes laika, lai pārliecinātu atlases komisiju, ka tieši viņš ir tas, ko MTV meklē. "The VJ Search" fināla dalībniekiem jau bija krietni vairāk laika, lai parādītu sevi atlases komisijai un labāk iejustos vīdžeja pienākumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!