Ar diviem koncertiem sestdien, 4. decembrī Rīgas Stradiņa universitātes Lielajā aulā noslēgsies populārā TV šovu un pasākumu vadītāja un mūziķa Laura Reinika pirmā Latvijas koncertturneja "Es skrienu", portālu "Delfi" informē kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Koncertturnejas ietvaros Reiniks jau uzstājies 11 pilsētās un it visur zāles bijušas pilnībā izpārdotas, bet Madonā, Valmierā, Liepājā un Tukumā pat sniegti iepriekš neplānoti papildkoncerti.

Pēc turnejas, kas risinājusies vienlaikus ar viņa vadīto populāro LNT šovu "Dziedošās ģimenes", Lauris uz brīdī ieturēs radošu pauzi, tādēļ šī ir pagaidām pēdējā iespēja klātienē skatīt vienu no Latvijas atraktīvākajiem šovmeņiem.

Koncertšovā Lauris dzied gan populārākos hitus no iepriekšējiem albumiem, gan dziesmas no jaunā diskā "Es skrienu". Paredzams, ka Rīgas koncertā uz skatuves viņam pievienosies arī kāda no publikas visiemīļotākajām dziedātājām, ar ko Lauri saista populārs duetā dziedāts skaņdarbs.

"Koncerta kulminācija ir nu jau vairākās valstīs aktuālais singls 'Es skrienu', kura laikā kopā ar Lauri dzied un dejo vai visa zāle. Pēc pusotru stundu ilgās koncertprogrammas dziedātājs ar klausītājiem ir tā sadraudzējies, ka vairumā gadījumu tie nebūt nesteidzas mājup, bet uzkavējas, lai saņemtu autogrāfu uz jaunā CD un kopā nofotografētos piemiņai par gaišuma un pacilātības pilno vakaru. Dažviet šī 'neoficialā' daļa iestiepusies pat garāka par koncertu, jo atteikts netika nevienam autogrāfa vai foto kārotājam," raksta "Mikrofona ierakstu" pārstāvji.

Rīgas koncertu sākums plkst. 16:00 un plkst. 19:00.

Biļetes uz Rīgas koncertiem nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!