Foto: F64

Ceturtdien, 28. jūlijā noslēgusies starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" otrā dienā, kurā konkursanti izpildīja savas valsts hītu. Pēc otrās dienas Latvijas pārstāve LieneCandy kopvērtējumā ierindojas piektajā vietā.

LieneCandy pēc dziesmas nomaiņas, konkursā izpildīja Raimonda Paula skaņdarbu "Ceļš uz gaismu" ("Putj k svetu"), ko dziedātāja izpildīja krievu valodā. Jāpiebilst, ka pats Raimonds Pauls iepriekš bija izteicies, ka nevēlas, lai konkursā pašam būtu jāvērtē savu sacerēto dziesmu izpildījums. Otrajā konkursa dienā LieneCandy no žūrijas saņēma 111 punktus, kas kopsummā ar pirmās dienas punktiem ir 229 punkti un nodrošina dziedātājai piekto vietu.

Joprojām konkursa līderis ir ASV pārstāvis Džeidens Filders - 237 punkti kopvērtējumā, otrajā vietā Maša Sobko no Ukrainas – 234 punkti kopvērtējumā, bet trešajā vietā pakāpusies grupa "Н.А.О.М.И." - 231 punkts kopvērtējumā.

Konkursa otrajā dienā savus priekšnesumus uz Dzintaru koncertzāles skatuves atrādīja arī žūrijas pārstāvji – Konstantīns un Valērijs Meladzes, Laima Vaikule, Raimonds Pauls un citi.

Konkursa trešā diena gaidāma sestdien, 30. jūlijā, kad jaunie izpildītāji ķersies pie Krievu popmūzikas hītiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!