Foto: PantherMedia/Scanpix
Ropažu estrādē Līgovakarā, 23. jūnijā arī šogad tiks rīkots rokfestivāls "Alternatīvie Jāņi", kas piedāvās svētkus svinēt "bez šlāgeriem un citiem ierastajiem atribūtiem (izņemot alu)", portālu "Delfi" informē pasākuma organizatori SIA "Be Že Productions".

Līgo vakarā alternatīvi līgos Rolands Ūdris un "The Hobos", nakts koncerta viesu vidū būs grupa "ППШ "– vietējie labāko krievu roka tradīciju turpinātāji, grupas "U-13", "БВЖ", "Konservētie stringi", "V.I.P.P. Basbočka" un "Osiris Drinks Whiskey". Iecerēts, ka – tāpat kā pagājujšogad – koncerts uz rīta pusi noslēgsies ar "paģiru blūza un folka programmu", tāpat visu festivāla laiku darbosies dīdžeju telts.

Tāpat kā pērn, arī šogad dažus desmitus metru no koncertvietas, ēdienu un dzērienu tirgotavas un Lielās Juglas būs atvēlēta vieta telšu pilsētiņai.

"Ja kāds pēc vētrainas svinēšanas modīsies nevis nākamajā, bet, teiksim, aiznākamajā vai aizaiznākamajā rītā, nekas un neviens netraucēs viņu izmantot atlikušo brīvo laiku, lai krātu spēkus jaunajai darba nedēļai, baudot dabu Lielās Juglas krastos, cik ilgi vien labpatīk," uzsver SIA "Be Že Productions" radošais direktors Sergejs Bižāns.

Festivāla nakts koncerts sāksies 23. jūnijā plkst.20:00, bet ēdienu un dzērienu tirgotava pie estrādes darbu sāks jau ap sešiem 22. jūnija vakarā un sola darboties līdz pat 25. jūnija pievakarei.

Tāpat kā pērn, naktī uz 24. jūniju gaidāms pliko skrējiens pa Lielās Juglas tiltu. Brīžos starp koncertpriekšnesumu baudīšanu apmeklētāji atrakcijās varēs pārbaudīt attapību, veiklību, izdomu un saņemt balvas. Festivāla otrā diena sāksies ar rīta rosmi un viesu aicināšanu pie panku zupas katla.

Līgo pasākumu programma 2011

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!