Foto: F64
Rudens sezonā LNT ēterā sāksies jauns muzikālais šovs "OKartes Skatuve. Dzimuši mūzikai", kas ikvienam radošam un muzikālam jaunietim vecumā no 18 līdz 35 gadiem dos iespēju piepildīt savu kvēlāko sapni – attīstīt savu talantu un būs uz lielās skatuves, portālu "Delfi" informē LNT pārstāvji.

TV programma

TV projekts "OKartes Skatuve. Dzimuši mūzikai" nebūs mācību iestāde, - tajā dalībniekiem netiks pasniegtas nodarbības, netiks norādīts kā un, ko darīt! Tas būs radošs inkubators, kurā dalībnieki varēs brīvi izpausties. Pasniedzēji, eksperti, žūrija ieteiks idejas kā uzlabot priekšnesumus vai sakomponētās dziesmas, bet dalībniekiem pašiem būs jāpieņem lēmums kā rīkoties. Dalībnieki dzīvos šova telpās, bet varēs komunicēt ar ārpasauli, izmantojot sociālos tīklus.

Kā atklāj šova veidotāji, pirmo reizi Latvijas TV šovu vēsturē dalībnieki paši būs noteicēji pār savām finansēm, viņi paši pelnīs, paši tērēs un paši plānos savu budžetu. Jau pēc pirmā koncerta balsošanā iegūtā nauda un ieņēmumi no biļetēm nonāks dalībnieku rīcībā. Viņiem būs nodrošināts jumts virs galvas, nebūs jāmaksā komunālie maksājumi un, veidojot savu koncertu repertuāru un dziesmas, dalībniekiem būs iespēja strādāt ar profesionāliem mūziķiem, lai sagatavotu muzikālo materiālu. Tāpat dalībnieku rīcībā būs viens no spēcīgākajiem ruporiem šovbiznesā – TV ēters. Visas sadzīviskās lietas no tā, ko ēst un vai vispār ir ko ēst vakariņās, līdz pat tam, kā dalībnieki izskatīsies uz skatuves iknedēļas koncertā – būs pašu dalībnieku ziņā.

Šova "OKartes Skatuve. Dzimuši mūzikai" dalībnieku priekšnesumus vērtēs pastāvīga trīs cilvēku žūrija – Latvijas mūzikā un šovbiznesā atzītas autoritātes. Bet savu atbalstu šova dalībniekiem varēs izteikt ikviens skatītājs, balsojot. Katru nedēļu viens dalībnieks šovu pametīs, līdz tiks noteikti talantīgākie un skatītāju mīlētākie dalībnieki!

Šova atlasei var pieteikties jau sākot no otrdienas, 26. jūlija, aizpildot anketu Latvijas Mūzikas kanāla mājas lapā www.lmk.lv. Lielā šova atlase norisināsies 13.augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!