Foto: Publicitātes foto
Tallinas Dziesmusvētku estrādē 21.jūnijā uzstāsies uzstāsies amerikāņu rokgrupa "30 Seconds To Mars", portālu "Delfi" informē koncerta organizatori.

Biļešu tirdzniecība uz koncertu sāksies piektdien, 4.martā no plkst. 10.00 "Biļešu serviss" izplatīšanas tīklā un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena 25 lati.

Grupu 1998.gadā izveidoja brāļi Džareds (dzejnieks, komponists, līdervokāls, ritma ģitāra un taustiņistrumenti) un Šenons Leto (sitamie instrumenti, perkusijas). Pēc vairāku ģitāristu nomaiņas, kopš 2007.gada sastāvs nostabilizējies trio versijā ar Tomo Miličeviču (ģitāra, vijole un taustiņistrumenti).

Patlaban "30 Seconds To Mars" kontā ir trīs studijas albumi: "30 Seconds To Mars" (2002), "A Beautiful Lie"(2005) un "This Is War" (2009).
jos.

Kopš pagājušā gada februāra turpinās pēdējā ieraksta atbalsta koncertturneja "Into the Wild Tour", kuras ietvaros 21.jūnijā notiks arī koncerts Tallinā.

Jāuzsver, ka galvenais "30 Seconds To Mars" dzinējspēks Džareds Leto ir ļoti vispusīga personība, kurš sākotnējo atpazīstamību ieguvis kā kinoaktieris, piedaloties vismaz 15 labi zināmās filmās, piemēram: "Cīņas klubs", "Bunkurs", "Amerikāņu psihs", "Aleksandrs" u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!