Foto: LETA

Decembrī Ziemassvētku koncertu sērijā "Tev tuvumā" Latvijas dievnamos, pirmo reizi pēc pārciestā insulta publikas priekšā atkal stāsies mūziķis Arnis Mednis, kurš būs šo koncertu īpašais viesis, portālu "Delfi" informē "Platforma Rec" pārstāvis Rimants Liepiņš.

Mednis koncertos izpildīs ne tikai senāk rakstītās, bet arī pavisam jaunu savu dziesmu, kas ierakstīta, piedaloties Arņa kolēģim Raimondam Macatam

"Kyrie, eleison" ir pirmā Medņa radītā dziesma - lūgsna pēc garā atveseļošanās posma. Projekta "Tev tuvumā" veidotāji un mūziķis ir pārliecināti, ka tas būs īpašs notikums gan koncertu klausītājiem, gan pašam mūziķim.

Arnis Mednis 'Kyrie, eleison'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Kyrie_MixMastr_16.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Ceru un ticu, ka izdosies uzburt un dāvāt klausītājiem brīnišķīgas sajūtas skaistajā Ziemassvētku laikā", par gaidāmo viesošanos Latvijas dievnamos priecājas Arnis Mednis.

Jau ziņots, ka decembrī Jelgavas, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Rīgas, Valmieras, Cesvaines un Dobeles dievnamos izskanēs koncertsērija "Tev tuvumā" ar latviešu komponistu skaistākajām Ziemassvētku dziesmām. Projektā piedalās aktieris Artūrs Skrastiņš, dziedātāja Ieva Kerēvica un grupa "Putnu balle". Līdztekus jau zināmām dziesmām tiek gatavoti vairāki pirmatskaņojumi.

Nākot uz koncertu, "Tev tuvumā" veidotāji aicina apmeklētājus līdzi ņemt pašu adītus cimdus, cepures, šalles vai zeķes! Labās lietas ar vietējo pašvaldību sociālo dienestu gādību nodosim tiem, kuriem šoziem ir īpaši auksti!

Biļetes uz koncertiem nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās. Cena – 4 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!