Foto: AFI

Pirmā balva atrasta! Šodien vairāk piedalīties nevajag, gaidiet rītdienas spēles koordinātas plkst. 12.oo!Grupa "Prāta vētra" sadarbībā ar portālu "Delfi" no pirmdienas, 11. jūnija uzsāks līdz šim nebijušu akciju – 12 dienu slēpņošanu, kurā varēs piedalīties ikviens un atrast visdažādākajās vietās vērtīgas balvas.

Akcijas 12 dienu laikā dažādos ģeogrāfiskos punktos, katru dienu tiks nolikta balva - "Prāta vētras" jaunais albums "Vēl viena klusā daba" ar visu grupas dalībnieku autogrāfiem, kā arī divi ielūgumi uz "Prāta vētras" koncertu "Skonto" stadionā šī gada 17. augustā.

Katru dienu sākot no 11. jūnija plkst.12.00 portālā "Delfi" vai kādā no sociālo tīklu "Delfi" kontiem tiks publicētas koordinātas vietai, kur atrodas balva. Izmantojot karti vai karšu aplikāciju, pēc norādītajām koordinātām būs jāatrod balvas atrašanās vieta un nekavējoties jādodas turp. Norādītajā vietā jāsameklē "Delfi" pārstāvis un jāpasaka konkrētajā dienā izsludinātā parole.

Pirmajam, kurš sasniegs mērķi tiks izsniegts vērtīgais dāvanu komplekts, kā arī palūgts atļaut sevi nofotografēt un piekrist īsai ekspresintervijai. Pēc tam "Delfi" tvitera kontā informēsim pārējos dalībniekus, ka konkrētās dienas spēle beigusies, lai novērstu lieku lasītāju satraukumu.

Būtiski, ka pēdējās divās dienās uzdevums būs saistīts ar vēl kādu īpašu pārsteigumu!


Uzmanību! Pirmā slēpņa koordinātas - 56.942686, 24.096128.

Parole: "Prāta vētra".

Aiziet!

Neaizmirstiet pārbaudīt "Delfi" oficiālo tvitera kontu https://twitter.com/#!/delfilv , lai uzzinātu, kad pie balvas nonācis pirmais laimīgais un pārējiem šodien spēle beigusies!



  

Koordinātas tiks publicētas:

Pirmdien, 11.jūnijā - portāla "Delfi" sākumlapā.

Otrdien, 12.jūnijā - portāla "Delfi" oficiālajā Draugiem.lv lapā.

Trešdien, 13.jūnijā - portāla "Delfi" tvitera kontā.

Ceturtdien, 14.jūnijā - portāla "Delfi" feisbuka kontā.

Piektdien, 15.jūnijā - portāla "Rus.delfi" sākumlapā.

Sestdien, 16.jūnijā - portāla "Delfi" sākumlapā.

Svētdien, 17.jūnijā - portāla "Delfi" sākumlapā.

Pirmdien, 18.jūnijā - portāla "Rus.delfi" feisbuka kontā.

Otrdien, 19.jūnijā - portāla "Delfi" joku sadaļā "Ērmi.lv".

Trešdien, 20.jūnijā - portāla "Rus.delfi" joku sadaļā "Prikoli.lv".

Ceturtdien, 21.jūnijā - portāla "Delfi" pilsoniskās žurnālistikas kanālā "Aculiecinieks".

Piektdien, 22.jūnijā - portāla "Rus.delfi" pilsoniskās žurnālistikas kanālā "Reporter".

Jau ziņots, ka  "Prāta vētras" jaunākais albums "Vēl viena klusā daba" pie klausītājiem nonāca šī gada 7.maijā. Jau šovasar gaidāma grupas vasaras brīvdabas koncertturneja, kuras laikā "Prāta vētra" uzstāsies sešās Latvijas pilsētās. Koncerti notiks - 28. jūlijā Jelgavā, 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un noslēguma koncerts 17. augustā Rīgā "Skonto" stadionā. Biļetes var iegādāties eKase.lv un tirdzniecības centra "Spice" infocentrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!