Foto: DELFI
Portāla "Delfi" un grupas "Prāta vētra" kopīgi rīkotajā slēpņošanas akcijā ceturtās dienas uzdevums bija nedaudz sarežģītāks nekā iepriekšējās dienās – slēpnis ar vērtīgo balvu atradās nevis redzamā vietā uz ielas, bet gan telpās – Miera ielas 39. namā. Tomēr laimīgais uzvarētājs Edgars tika pie dāvanas 11 minūtes pēc koordinātu publicēšanas.

Īsi pēc atrašanās vietas izziņošanas ap Miera ielas 39. namu lodāja vairāki velosipēdisti, tomēr savos meklējumos neievēroja telpaugu apmaiņas punkta "Mājas svētība" logā izlikto dāvanu maisiņu ar "Delfi" logotipu. Tikai kājāmgājējs Edgars, kurš jau bija paspējis ielūkoties arī mājas pagalmā, bija gana acīgs un droši devās iekšā pēc "Prāta vētras" jaunā albuma un koncerta biļetēm.

Pirmais atradējs no priekiem bija tik apmulsis, ka paroli "ķeriet lapsu aiz astes", mazliet saputroja, taču beigu beigās pateica visu pareizi un tika pie kārotā dāvanu maisiņa.

"Esmu bijis uz pilnīgi visiem "Prāta vētras" koncertiem, arī uz tādiem, kurus pats neatceros, bet vecāki saka, ka esmu bijis," pastāstīja 21 gadu vecais students Edgars, piebilstot, ka noteikti būtu gājis arī uz koncertu "Skonto" stadionā, tikai vēl neesot paspējis nopirkt biļetes. Tāpēc cītīgi sekojis līdzi akcijai un bijis ļoti priecīgs, ka ceturtās dienas slēpnis atradies netālu no viņa dzīvesvietas.

Sarunas laikā jau bija ieradusies vēl viena attapīgā meklētāja, taču diemžēl viņai nācās paziņot, ka "lapsa jau ir noķerta". Pāris minūtes vēlāk pie parādes durvīm sapulcējušies riteņbraucēji gan bija mazliet vīlušies, bet optimistiski noskaņoti un solīja cīnīties par balvu arī turpmākās akcijas dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!