Grupa "Dzelzs vilks", kura nule laidusi klajā savu jaunāko studijas albumu "Dzīvnieks pilsētā", savu 20. pastāvēšanas jubileju atzīmēs ar vērienīgu uzstāšanos koncertzālē "Palladium" 2012. gada 3. februārī, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

Bez saviem labākajiem un svaigākajiem skaņdarbiem tiek solīti arī dažādi pārsteigumi. Pirmās biļetes ierobežotā skaitā tirdzniecībā būs no trešdienas, 23. novembra, visās "Biļešu servisa" kasēs. Pirmo 100 biļešu cena 7 lati. Vēlāk tās kļūs dārgākas.

"Dzelzs Vilks" jau 20 gadus ir fenomens latviešu rokmūzikā. Grupa radījusi tādas, daudzu iemīļotas un ļoti populāras dziesmas, kā "Uijā, uijā nikni vilki", "Tev oranži mati", "Balerīna", "Skaiti līdz trīs" un arī šogad pie klausītājiem nonākušo "Viņa grib tik daudz". Savas pastāvēšanas laikā "Dzelzs Vilks" piecas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu un 13 nozīmīgās balvas nominācijas. Grupa izdevusi 11 studijas albumu, kas pārdoti vairāk nekā 25 tūkstošos kopiju.

Jau ziņots, ka dzimšanas dienas gaidās, grupa laidusi klajā savu 12. studijas albumu – "Dzīvnieks pilsētā", kas iznāk mūzikas izdevniecības "Upe tuviem un tāliem" apgādā. "Dzīvnieks pilsētā" ievedis Dzelzs Vilku nākamajā desmitgadē.

"Albumā lielu lomu spēlē skaņu tehnoloģijas, dziesmu teksti ievelk šīs pasaules virtuālajās un reālajās kaislībās. Enerģisks un smags disko - dziesmas, ko klausīties un dzīvot līdzi," tā par albumu saka grupas dalībnieki.

Īpašais jaunums - no 2012. gada janvāra ne tikai jaunākais, bet arī visi iepriekšējie grupas albumi būs pieejami Apple iTunes mūzikas veikalos visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!