Foto: LETA
Pašmāju dziedātājs Ivo Grīsniņš - Grīslis klausītāju vērtējumiem nodevis jaunu dziesmu - "Ne še, ne te" un arī tās video versiju, portālam "Delfi" pavēstīja "Producents" pārstāvis Juris Millers.

"Ikvienam cilvēkam ir svarīgi ne tikai apzināties un atcerēties, kas ar viņu noticis pagātnē, bet arī raudzīties nākotnē - tas ir tas, kā mums visiem šobrīd pietrūkst visvairāk. Ja mēs visi droši raudzīsimies nākotnē, tad arī paši varēsim to veidot," uzskata dziedātājs.

Dziesmas "Ne še, ne te" mūzikas un teksta autors ir Ivo Grīsniņš Grīslis, bet dziesmas ierakstā piedalījušies arī Māris Elksnis (taustiņinstrumenti), Rolands Stepanovs (bass), Jānis Čubars (ģitāra), Edijs Šimiņš (bungas) un Ivo Grīsniņš - Grīslis (tompete, balss). Dziesmas videoversiju ir veidojis Juris Pīlēns.

Saskaņā ar Millera teikto, iepriekšējais Ivo Grīsniņa - Grīšļa radiosingls "Cik zemu kritīs" tika izdots pirms gada, bet jaunais skaņdarbs sācis skanējumu Latvijas radiostacijās un ir pieejams lejuplādei veikalos "Doremi.lv" un "Platforma .lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!